Интернет провайдер "ABCOM Shpk"

Контактная информация, личный кабинет, услуги, тарифы интернет провайдера ABCOM Shpk

Интернет провайдер ABCOM Shpk
ID: 385
Название (бренд): ABCOM Shpk
Личный кабинет:
Адрес:
Телефон: +355 4 4500139

 

ABCOM eshte kompania kryesore ne fushen e komunikimeve ne Shqiperi dhe provideri i pare, i cili ka zbatuar teknologjine dixhitale ne Shqiperi. Ofron keto sherbime: Fiber Optike, ADSL+2, aDSL, Wireless , karta telefonike, etj